Η εταιρεία

32+

χρόνια εμπειρίας

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Η ΝΙΚΙ Cleaning, είναι μια δυναμική εταιρεία με έδρα τoν Βόλο και παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού εδώ και 32 χρόνια συνεχόμενης και αδιάλειπτης επιτυχημένης παρουσίας, με άριστες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης, οικιακών, επαγγελματικών και δημόσιων χώρων στον νομό Μαγνησίας.
Η πολυετής εμπειρία του υπεύθυνου Τζανετόπουλου Ηλία, η ύπαρξη σύγχρονου, επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, αποτελούν εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.

Στην ΝΙΚΙ Cleaning αναλαμβάνουμε :

Καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, πολυκατοικιών, γραφείων, εργοστασίων, νεόδμητων διαμερισμάτων, δημοσίων υπηρεσιών, μοκετών, υαλοπινάκων, τεντών, καθαρισμός σαλονιών και σαλονιών αυτοκινήτων, γραφείων, γυμναστηρίων, χώρων διασκέδασης, φροντιστηρίων και εκθεσιακών χώρων, καλύπτοντας άμεσα και υπεύθυνα κάθε πελατειακή ανάγκη.

Check how we clean!

Reference site about Lorem Ipsum, giving information on its origins.

Διαθέτουμε τους ανθρώπους, παρέχουμε την ποιότητα, αισθανόμαστε την υπευθυνότητα που θα σας αφαιρέσει την έγνοια της καθαριότητας. Είμαστε εδώ, με εξειδικευμένες λύσεις, κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας ξεχωριστά και να προσαρμοστούμε εμείς σε αυτές.

Στην ΝΙΚΙ Cleaning διαθέτουμε:

  • καταρτισμένο, έμπειρο συνεργείο.
  • εξειδικευμένα, εγκεκριμένα, οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τα παιδιά προϊόντα.
  • υπερσύγχρονο εξοπλισμό ευρωπαϊκών και αμερικάνικων προδιαγραφών.


Στην επιχείρηση μας δεν κάνουμε διακρίσεις στην καθαριότητα. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας απευθύνονται σε κάθε χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς, με εμμονή στην τελειότητα.

History

You can check our company timeline.

Nowadays, we’ve grown and expanded our services, and have become a multinational firm, offering a variety of services and solutions Worldwide.
Team Members

We have a expert team to serve you.

We love what we do and we do it with passion. We value the experimentation of the message and smart incentives.
1 +
Satisfied Clients
1 +
Expert Team
1 +
Activate Project
1 +
Awards Winning